סדנת בישול
פיתוח עבודת צוות, תכנון ותזמון בעזרת סדנת בישול
לוקחים צוות, מכניסים למטבח אחד, מערבבים היטב, מחלקים משימות והופ לעבודה.
ומה יוצא? המון מצב רוח טוב ולמידה חשובה על תכנון נכון, חלוקת עבודה, שיתוף פעולה, מנהיגות ורתימה.
הסדנה מתאימה לפיתוח עבודת צוות, ומתאימה גם להתמודדות עם קונפליקטים ומאבקי אגו בצוות.
כאשר כולם יושבים סביב השולחן ואוכלים ממטעמי העבודה המשותפת, נפתח הלב, מעצימה תחושת האכפתיות ומעמיקה ההיכרות עם חבריי לצוות ממקום חדש ולא מוכר.